keskiviikkona, marraskuuta 01, 2006

Plop, plop-plop, plop

Eilisen kolmen sijasta mun suussa on tänään kuusi hammasta. Vähänko on äijä olo. Sinne ne tuli vaan kun plussapallot. Ilmankos on ollut vähän vaivaa jo pitkään, olen ollut tosi nuhainen, mutta tänään en enää ollut. Ja sitten se nuha on yskittänyt. Ja pitkästä aikaa tänään meni kaikki ruuat hirmuisen hyvin. Söin ihan kolmen viikon edestä, iltapuuroakin kauhean ison lautasellisen.

Viikonloppuna me oltiin äitin ja isän kanssa uimassa. Me mentiin linja-autolla, ja sekin oli jännää. Sitten me uitiin ja sunottiin ja se oli tosi hauskaa. Ja olin sen jälkeen ihan puhki poikki pari päivää.

Ja eilen sitten tuli lumi. Käytiin äitin kanssa kaupassa kesken lumimyrskyn, ja se oli ihan hassua. Menomatka meni siinä että ihmettelin, että mikäs juttu tämä nyt sitten on. Mutta takaisin tullessa nauratti, kun äiti puski kaikin voimin täydessä lastissa olevia vaunuja kotiin päin vastatuuleen.

Tänään pääsin lumeen möyräämään. Aamulla jo kävin isin kanssa hangessa istumassa, mutta iltapäivällä mentiin kaikki yhdessä uudestaan. Äiti kolasi, isä lapioi ja välillä isä veti minua pulkassa. Ja sitten me katsottiin, kun naapurin Olli aloi traktorilla meijän tien käätöpaikalta lumet. Se oli tosi jännää, melkeen voitti pulkan, vaikka pulkkailu ihan naurattikin.